Meld je aan voor de Vakantie Snorkel Cursus 2018!

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de vakantie snorkelcursus 2018. Dit evenement bij Onderwatersportvereniging Aquafauna vindt plaats van 24 mei t/m 21 juni 2018 op de donderdagavonden in Zwembad de Kuil in Bodegraven. De cursus begint om 20:00, wilt u iets eerder aanwezig zijn voor het passen van uw uitrusting (masker, vinnen en snorkel)? Wij hebben genoeg vinnen, maskers en snorkels in diverse maten. Uiteraard mag u uw eigen spullen meenemen!

De cursus is inmiddels een van de successen binnen de vereniging. Met deze cursus van 5 lessen wil de vereniging snorkelaars en beginners een goede voorbereiding geven op de zomervakantie. Heb je angst om onder water te gaan dan wordt dit in een rustig tempo onder persoonlijke begeleiding opgebouwd zodat je deze angst langzaam leert te overwinnen.

De cursus wordt gegeven in zwembad De Kuil te Bodegraven op de donderdagavond van 20.00 – 21.00 uur. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Het is vanzelfsprekend dat alle deelnemers moeten kunnen zwemmen.

De kosten voor 5 cursusavonden bedraagt € 20-, te betalen op de eerste avond.

Aanmelden

Wil je je aanmelden vul dan onderstaand formulier in:

Ik wil mij of mijn kind graag inschrijven voor de Aquafauna Vakantie Snorkel Cursus 2018

Onderwatersport Aquafauna Bodegraven