Iedereen heeft wel eens gehoord van escape rooms, hierin moet je allerlei vraagstukken oplossen om binnen een bepaalde tijd te kunnen ontsnappen.

Sinds kort bestaat er in Woerden ook een Escape Pool. Dit is een escape room, maar dan in het water. De puzzels bevinden zich boven en onder water in een verwarmd zwembad waar bovendien ook echte vissen in zwemmen!

  • De Escape Pool is te spelen met 2 t/m 6 personen.
  • De minimum leeftijd is 12 jaar.
  • Een sessie duurt in totaal 70 minuten.

Het water is verwarmd en wordt biologisch gefilterd. Er zwemmen circa 60 vissen.

Zie:

https://escapepool.nl

https://www.instagram.com/de_escapepool
https://www.facebook.com/DeEscapePool/

Het idee is dat we in het najaar op een zaterdag of zondag hier naartoe zullen gaan. Datum(s) en tijd(en) zullen nog nader worden bepaald.

In de Escape Pool is geen ruimte voor toeschouwers, maar er is wel een kantine waar je kunt wachten. Het is zelfs eventueel mogelijk voor niet-deelnemers om even in de duikvijver tussen de vissen te zwemmen!

KOSTEN ESCAPE POOL

De normale prijs voor een sessie bedraagt € 150,00. Dat betekent bij een groep van 6 personen € 25,00 euro per persoon. Maar het bestuur van Aquafauna heeft toegezegd hiervoor een financiële bijdrage te zullen doen, zodat het te betalen bedrag lager zal uitvallen!

Omdat het aantal deelnemers beperkt is zullen we in eerste instantie alleen met leden gaan. Maar mocht er na inschrijving blijken dat er nog ruimte over is dan kan er wellicht nog een aantal niet-leden mee, maar die betalen dan de normale prijs.

Als je het leuk lijkt om mee te gaan, geef dit dan aub zsm aan mij door.

Geef ook even door of je zowel op zaterdag en op zondag kunt.

Het aanmelden verplicht je nog tot niets, dit is nu in eerste instantie bedoeld voor het bepalen van het aantal mensen dat mee wil gaan.

Aan de hand hiervan zal ik dan een voorlopige indeling gaan maken, hierna hoef je pas op te geven of je definitief mee wil gaan.

Paul..