Dolle wedstrijd 2019

Aanstaande donderdagavond is weer de dolle wedstrijd. Een aantal teams nemen het tegen elkaar op om de kampioen van 2019 te worden. Bij spellen die gespeeld worden, wordt natuurlijk weer onder toeziend oog van een ‘strenge’ scheidsrechter de score bijgehouden. Elk spel bestaat uit snelheid, behendigheid, onderwatervaardigheden of kracht. Wil je meedoen? Kom dan donderdag om 20.00 uur naar het zwembad.

Om je vast voor te bereiden op de spellen, zo was het de afgelopen jaren…

Dolle wedstrijd 2012
Dolle wedstrijd 2018

Nieuwe lesroosters beschikbaar & Najaarsmarkt

Paul heeft weer nieuwe lesroosters gemaakt die jullie kunnen inzien vanuit het ledengedeelte. Alle trainers alvast bedankt voor jullie inzet!

Ook zijn er nieuwe Aquanaut diploma’s beschikbaar

Bereikbaarheid zwembad as donderdag

Donderdag 12, vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september is er geen parkeergelegenheid bij Sportcentrum De Kuil vanwege de Najaarsmarkt. Beat Up gaat er een podium bouwen welke gedurende deze dagen gebruikt gaat worden om er weer een mooi feest neer te kunnen zetten. Een alternatief om uw auto te parkeren is achter De Meent. 

Donderdag zwemmen in reeuwijkse plas

Aanstaande donderdag gaan we snorkelen in de Reeuwijkse Plas! De watertemperatuur schijnt lekker te zijn en de weersvoorspelling zonnig, dus kom lekker zwemmen en spelletjes doen in het buitenwater.

We verzamelen om 19.30 bij het clubhuis van de surfvereniging aan de plas. Eventueel kun je je omkleden bij de hokjes op het strand even verderop. Na afloop zijn er wat zoutjes en een drankje. Vanaf volgende week zwemmen we weer binnen.

Mocht je nou niet willen zwemmen, dan kun je oefenen op een 12 inch bike, mini fietsjes waarmee we op de najaarsmarkt een race gaan winnen tegen andere verenigingen. Als we niet winnen op snelheid, dan wel op originaliteit dus heb je een leuk idee, laat het weten!

12 inch bike

Oude rijn zwemmen 2019

De zomer is in volle gang en dat is wel te merken! Afgelopen donderdag was het de heetste (of was het de op één na heetste?) dag ooit gemeten in Nederland. Het kwik steeg tot boven de veertig graden! Gelukkig hadden wij de mazzel dat we te water konden in de Oude Rijn.

Er was een goede opkomst met veel zwemmers, want wat was het nog warm. De meesten wilden nog wel even een verkoelende duik nemen. Er waren weer genoeg attributen aanwezig om ook even mee te dollen. Opblaasbare autobanden, SUP boards en surfboards.

Na het zwemmen kon ook de innerlijke mens een beetje afkoelen met een koud biertje (of iets anders!). Het bleef nog lang warm…. zelfs de vuurkorf hoefde niet aan.

Aquafauna BBQ

Ook dit jaar is er weer een Aquafauna BBQ!

Zoals elk jaar wordt het eten, drinken en de locatie verzorgd door diverse vrijwilligers van onze club. De barbecue is ook dit jaar weer onder leiding van barbecuekoning Jim Halsey. Omdat we ons 7e lustrum (dus alweer 35 jaar Aquafauna) vieren, pakken we extra uit met luxe hapjes en drankjes.

Maar Aquafauna zou Aquafauna niet zijn als we ook wat doen met het prachtige water dat aansluit op de tuin van Gerdien en Wim. Het plan is een kano behendigheidswedstrijd te organiseren.

Denk dan aan:

  • Wie kan het snelste 7 rondjes om een boei maken?
  • Wie kan 7 x eskimoteren op 1 ademteug?
  • Wie kan het beste achteruit in”kano”parkeren?

Wie heeft een betere suggestie dan bovenstaande 3? Ideeën zijn welkom in het formulier hieronder.

We willen graag voldoende inkopen zodat iedereen haar / zijn buikje rond kan eten maar het is niet gewenst om veel weg te gooien. Daarom graag tijdig opgeven bij het bestuur via onderstaand formulier of op donderdagavond bij Rob aan de bar.

Graag tot de 29ste juni.

Meld je aan voor de BBQ!

Met onderstaand formulier kun je je opgeven voor de Aquafauna BBQ 2019 of anders bij Rob aan de bar op donderdagavond

Aquafauna bikkels doen mee aan Obstacle run

Op het zomerfestival in Alphen aan den rijn heeft vandaag de obstacle run plaatsgevonden.

8 bikkels van onze vereniging hebben geklommen, gekropen, gerend en gesprongen van meer dan 40 obstakels. Alle obstakels zijn genomen, er is er geen een overgeslagen. Een extra obstakel was het weer, door de regen en de wind toch het water in. Moe maar voldaan de finish over!

Schoon en droog aan de start
Halverwege al aardig vies
Alle bikkels aan de finish

Onderwatersport Aquafauna Bodegraven