Dolle wedstrijd 2018

Donderdag 22 november werd in zwembad de Kuil onze Dolle Wedstrijd gehouden. Tijdens het eerste en tweede uur waren er opdrachten tussen 3 teams.

Er waren drie opdrachten in de lengte van het zwembad en drie opdrachten in de hoeken. Bij de eerste opdracht, het Superman spel, moesten 2 teamleden starten met een superman t-shirt aan. Tijdens het zwemmen van de baan, met een deel verplicht onderwater, moest er van shirt gewisseld worden met een teamgenoot.

Superman spel

In de tweede, vierde en zesde spelronde werd er een afwissend spel gedaan per team. Eén team maakte de onderwaterpuzzel, het andere de AquaKet en het derde team probeerde zo vaak mogelijk over de mat te rennen. Dat allemaal onder ‘streng’ toezicht van de vrijwillige scheidsrechters.

Het derde spel wat gespeeld werd was het maken van een tie-wrap slinger in een bepaalde kleurvolgorde. Op de bodem vlak voor de beweegbare bodem is een lijn gespannen waarom heen de tie-wraps bevestigd moesten worden. Het team wat als eerste de goede volgorde onderwater had hangen kreeg de meeste punten.

In het vijfde spel moest er in een bepaalde volgorde een aantal items naar de overkant gebracht worden. Exact in de aangegeven volgorde en niet meer of minder items. Het ging onder andere om waterpoloballen, pingpongballen, een opblaasdolfijn en wat snoep. Natuurlijk moest dat ook weer het deel onderwater. Het kwam dus neer op uithoudingsvermogen en kracht.

 

Organisatie en vrijwilligers bedankt!

Geef een reactie