Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Obstacle Run Alphen aan den Rijn

juni 8 @ 11:45 - 16:00

€20
Met een team van AQUAFAUNA willen we mee gaan doen met de Obstacle Run op zaterdag 8 juni as. bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn.

Wat is een Obstacle run?

Een obstacle run is een parcours waar je onderweg zand, water en modder tegen komt, plus nog eens 40 obstakels, zoals houten muren, boomstammen, monkeybars, sloten en autobanden. We starten om 11:45 uur en zullen dan een parcours afleggen van in totaal 8 kilometer. Het is de bedoeling dat we elkaar helpen om als team deze obstakels te overwinnen. Het is geen wedstrijd, er zijn geen startnummers of tijdregistratie. Het gaat erom dat je het naar je zin hebt! Het is bovendien niet verplicht om alle obstakels te trotseren, maar je probeert uiteraard wel alles te doen! Zwemdiploma A is verplicht dus het lijkt me voor niemand van AQUAFAUNA een beletsel om mee te doen!

Kosten

De kosten voor de Obstacle Run bedragen € 30,00 per deelnemer. Je krijgt hiervoor bovendien een T-shirt van de Obstacle Run en een medaille bij de finish. Vanuit het bestuur van AQUAFAUNA heb ik de toezegging gekregen dat de club een bijdrage wil doen voor alle jeugdleden van € 10,00. Hierdoor betaal je als jeugdlid dus slechts € 20,00. De minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar. Voor meer informatie zie: https://www.obstaclerunalphen.nl/ Meld je aub zsm bij mij of je mee zult doen, maar doe dit aub uiterlijk donderdag 9 mei as. Aanmelden bij Paul Zintel per e-mail of per Whatsapp. Voor vragen kun je Paul uiteraard ook altijd benaderen. Ik zie je inschrijving graag tegemoet!

Gegevens

Datum:
juni 8
Tijd:
11:45 - 16:00
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Organisator

Paul Zintel
Telefoon:
06-22946990
E-mail:
paul@zintel.nl

Locatie

Zegerplas Alphen aan den Rijn
Zegerplas
Alphen aan den Rijn, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie